DOE MEE

Werk je dit schooljaar aan een eTwinning-project met je leerlingen? Dan kan je tot 15 juni het project aanmelden voor de eTwinning Prijzen en het Kwaliteitslabel 2018.  Met een label of prijs geef je zichtbaarheid aan je project en krijg je erkenning voor het werk van je leerlingen.

En je kan prijzen winnen in drie categorieën - innovatie op het gebied van samenwerking, leerinhouden en technologie. Elke prijswinnaar ontvangt een waardebon van 1000 euro. Dit bedrag mag je vrij besteden aan materiaal voor je klas of je project. Daarnaast zijn er drie bijzondere prijzen : voor het beste startersproject, voor ‘het gebruik van eTwinning in een (Erasmus +) Partnerschap’ en voor het beste Belgica-project.

Alle eTwinning-projecten die geregistreerd zijn voor 1/04/2018 komen in aanmerking. Of je nu een kort of een langlopend project hebt, met één of meerdere thema(‘s), één of meerdere projectpartners… alle projecten zijn welkom. Het eTwinning-motto is en blijft KISS (Keep it small and simple).

PRAKTISCH

- meld je project(en) aan voor 15 juni via https://bit.ly/etwinninglabel18

- je ontvangt van ons een mail met meer uitleg

- op vrijdag 8 juni om 12.00 uur organiseren we een korte online sessie waarin we al je vragen beantwoorden en je advies en tips krijgt.

- na 11 september ontvangen alle deelnemers een bericht

- de kwaliteitslabels worden uitgedeeld op de Kick-off op donderdag 4 oktober in Leuven.

- de prijzen worden uitgereikt tijdens de feestelijk Belgische Awards op woensdag 17 oktober in Brussel.


INFORMATIE EN CONTACT

Meer informatie vind je in deze presentatie. Een uitgebreid overzicht van de criteria vind je hier.

Als je nog vragen hebt, mail ons dan via etwinning@epos-vlaanderen.be