Online nascholingen bij de vleet!

31.032021

Heb jij al eens gekeken naar ons aanbod van online nascholingen

In maart regent het van interessante en uiterst leerrijke evenementen. Van een eTwinning-starterswebinar voor de beginnende eTwinners tot een online seminarie over een positievere benadering van TSO- en BSO-opleidingen.

Weet jij al ongeveer hoe eTwinning in elkaar zit, maar heb je dat extra duwtje in de rug nodig om met internationalisering van start te gaan? Geen probleem, want we organiseren op 10/03 en 31/03 het webinar 'eTwinning, een stapje verder'. Tijdens die online events gaan we dieper in op telkens een ander eTwinning-thema zodat jij zonder enige drempel aan jouw internationaal avontuur kan beginnen.

Wil je graag een project opstarten rond het jaarthema Mediawijsheid en Desinformatie, maar heb je moeite met de zoektocht naar een betrouwbare projectpartner? Volg dan het Partner Finding Webinar op 15/03 en 18/03. Ontdek hier welke unieke landen deelnemen aan dit evenement.

En alsof dat nog niet genoeg is, organiseert eTwinning Tunesië op 22/03 en 23/03 een interessant seminarie rond het mediawijsheid. In tijden van hybride onderwijs, komen deze lezingen en workshops als geroepen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop rond coding, media literacy , of time and effort management? 

Ben je getriggerd en wil je graag deelnemen aan deze activiteiten? Klik op de events die jou het meest interesseren en stel je, indien nodig, kandidaat. Wie weet ontmoeten we elkaar (virtueel) daar? 

Tot dan!