Kwaliteitslabels 2021: registreren maar!

01.042021

Krijg erkenning voor jouw eTwinning-project!

Je startte een eTwinning-project of je nam er aan een deel. Dit project is afgelopen of zit in de laatste fase. Dan kun je voor een Nationaal Kwaliteitslabel in aanmerking komen. Het enige wat je daarvoor moet doen, is jouw project(en) registreren. Dat kan vanaf 1 april 2021. Duid die datum dus met stip aan in jouw agenda en wie weet krijgt jouw project wel de erkenning die het verdient.

Wist je trouwens dat, eens een eTwinning-project een kwaliteitslabel toegekend kreeg, het ook kans maakt op een mooie prijs? Elk jaar reikt eTwinning Vlaanderen enkele eTwinning Awards uit aan de beste projecten van het afgelopen schooljaar. Een reden te meer om jouw werk aan te melden voor de nationale kwaliteitslabels dus.

Met zo een label of prijs geef je zichtbaarheid aan jouw eTwinning-activiteiten waar je ongetwijfeld hard aan hebt gewerkt en krijg je erkenning voor het werk van je leerlingen. Bovendien is het ook voor jouw school een bevestiging van kwalitatief onderwijs en uitmuntende Europese samenwerking.

Vind je dat jouw project dus recht heeft op die extra blijk van waardering en verdienen jouw leerlingen een pluim voor hun internationale inspanningen? Registreren kan via deze link.