eTwinning Belgica contact seminar op 1 maart 2018 in Brussel

01.032018

We nodigen je graag uit op de eTwinning Belgica workshop op donderdag 1 maart in Brussel. Tijdens deze workshop komen leerkrachten uit de drie gemeenschappen van België samen om nieuwe eTwinning-projecten op te starten. En jij kan er bij zijn.

Sinds september 2014 kunnen leerkrachten intrabelgische eTwinning- projecten opstarten. Vlaamse leerlingen kunnen nu samenwerken met één of meerdere klassen uit de Frans- of Duitstalige gemeenschap via het eTwinning-platform.

Leerkrachten die zo’n samenwerkingsproject willen starten maar niet weten hoe ze moeten beginnen, kunnen naar deze eTwinning-workshop op 1 maart in Brussel komen. Deelnemers maken tijdens deze workshop kennis met het eTwinning-platform en krijgen inspirerende projectideeën en tips. Tijdens de workshop is er ook tijd om contacten te leggen en projecten te starten en te plannen.

Alle leerkrachten uit basisscholen en secundair onderwijs zijn welkom.

• Waar en wanneer: Brussel, 1 maart 2017 (9.30u - 16.30u) – Ellips; Koning Albert II Laan, 1210 Brussel (vlakbij station Brussel-Noord)

• Wie: Leerkrachten uit basisscholen en secundair onderwijs

• Voertaal van het seminarie: Nederlands en Frans

• Deelnemers: leerkrachten uit de drie gemeenschappen van België


De deelname is gratis maar inschrijving is verplicht. Lunch is voorzien.

Inschrijvingslink: http://bit.ly/etwbelgica18

 

Je kan inschrijven tot 22 februari 2018.
 
Het evenement is gratis. Als je geregistreerd bent maar niet kunt deelnemen, laat het ons dan uiterlijk 23 februari weten. We bieden elke deelnemer een lunch en andere snacks aan en willen verspilling voorkomen. Bovendien is het aantal deelnemers beperkt en kunnen we je plaats dus aan een andere leerkracht geven. Als je na 23 februari annuleert of niet verschijnt, brengen we je de deelnamekosten in rekening.

Kan je op 1 maart 2018  niet deelnemen aan de workshop, maar wil je toch eTwinners uit de andere gemeenschappen leren kennen om samen een project te starten, dan kan je de optie "alternatief online evenement" via de bovenstaande inschrijvingslink selecteren. We nemen vervolgens contact met je op.