Online Multilateral Seminar: "Multilinguism in Education"

10.052021

Ben jij leerkracht Frans en geef je les aan leerlingen secundair onderwijs (12-18 jarigen)? Zet je dan schrap voor dit interessant evenement!

Het is een vaststaand feit dat onze samenleving meertaliger dan ooit is. En dat weerspiegelt zich ook op de speelplaats en in de klas. Welk voordeel kan dit bieden voor jou als leerkracht Frans? En hoe pak jij meertaligheid aan op school?

Kom er alles over te weten tijdens het online multilateraal seminarie over Meertaligheid in het Onderwijs. Dit online evenement vindt plaats van 10 mei t.e.m. 12 mei, telkens vanaf 16u00, via MS Teams. Je krijgt bovendien de kans om de projectpartner te vinden waar je al zo lang naar op zoek was. En wie weet eindig je dit seminarie met een kant-en-klaar projectidee.

Heb je de smaak nu al te pakken? Schrijf je dan zo snel mogelijk in en maak kans op een plekje.

Hieronder vind je het draft program. Let op: dit programma is onder voorbehoud en dient nog verder ingevuld te worden.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Voertaal

De voertaal van het online seminarie is Frans

Deelnemende landen

Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Vlaanderen en Wallonië.

Prijs

Het seminaire is volledig kosteloos. eTwinning wordt gefinancierd door Erasmus+.

Inschrijving

De deadline voor inschrijving is 2 mei 2021. Schrijf je dus zo snel mogelijk in en wees zeker van een plekje voor dit seminarie.

Heb je vragen? Aarzel dan niet en contacteer ons via etwinning@epos-vlaanderen.be en we staan jou zo snel mogelijk bij met raad en daad.