eTwinning Annual Conference 2021

28.102021

Ben jij klaar voor het grootste Europese eTwinning-event van het jaar, de jaarlijkse conferentie?

In een feestelijk sfeertje kom je in contact met meer dan 500 enthousiaste leerkrachten in Europa. Samen met deze boeiende collega’s luister je naar een keynote over sociale gevolgen van nieuwe technologieën en ontdek je de allerbeste eTwinning-projecten van vorig jaar. Over inspiratie gesproken! 

Natuurlijk ga je ook echt netwerken in een spectaculaire virtuele tentoonstellingsruimte, waarna je actief deelneemt aan verschillende interactieve workshops. Tussendoor steek je nog heel wat op over mediawijsheid tijdens een gesprek gevoerd door een gevarieerd panel van experts uit verschillende landen. 

Je sluit deze unieke ervaring af met een brede glimlach op je gezicht, veel bagage om meteen in de klas mee aan de slag te gaan en een heleboel nieuwe, gedreven collega’s in jouw netwerk. 

Klinkt goed hé! Het wordt nog beter, want jij kan meteen kandideren voor dit event. Bezorg ons je gegevens en overtuig ons waarom jij de geknipte persoon bent om hieraan deel te nemen. We zijn vooral op zoek naar onderwijsprofessionals die eTwinning nog niet (zo goed) kennen en zich willen engageren om aan de slag te gaan met internationalisering in de klas.

Wij laten je aan het begin van het schooljaar weten of je geselecteerd bent en bezorgen je dan ook nog een echte goodiebag, want zo hoort dat bij een conferentie! 
 
Kandideer dus snel hier en noteer in je agenda: 

eTwinning online Annual Conference (do. 28 oktober 2021 – za. 30 oktober 2021) 

  • Do. 28/10/2021: 16.45 – 20.00 uur 
  • Vr.  29/10/2021: 10.00 – 17.30 uur 
  • Za. 30/10/2021: 10.00 – 13.00 uur 


Deze conferentie geldt als nascholing. Je kan hiervoor in je school dus vrijgesteld worden van je (les)opdracht. Wie reglementair deelneemt aan de conferentie krijgt een aanwezigheidscertificaat. 

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via etwinning@epos-vlaanderen.be en we staan jou zo snel mogelijk bij met raad en daad.