• eTwinning is de community voor scholen in Europa

  Leerkrachten uit de deelnemende landen gebruiken na registratie de hulpmiddelen om met elkaar in contact te komen, ideeën en praktijkvoorbeelden uit te wisselen, samen te werken in groepen, samen te leren tijdens online leerevenementen en projecten uit te voeren.

 • eTwinning Kick-off

  Op donderdag 5 oktober 2017 waren alle eTwinners welkom voor de Kick-off 2017 in het VAC in Gent. Het werd een boeiende dag vol workshops over projectwerking, tools, eTwinning op school, tips & tricks.

  Meer info over deze workshopdag vind je via deze link en op onze eventwebsite.

 • eTwinning Belgica

  eTwinning organiseerde op donderdag 1 maart 2018 een workshop in Brussel voor leerkrachten uit de 3 gemeenschappen. Deelnemers konden tijdens deze dag contacten leggen en kregen praktische tips voor het opstarten van een samenwerkingsproject. Je kon zelfs meteen een eTwinning Belgica-project met scholen uit de andere gemeenschappen opstarten.

 • Nationale ondersteuningsdienst

  Heb je een vraag over eTwinning, wil je praktische uitleg krijgen over de mogelijkheden van eTwinning of ben je op zoek naar een boeiende invulling voor je pedagogische studiedag? De nationale helpdesk van eTwinning kan jou ondersteuning op maat bieden.

 • Maak in 2018 tijd voor een (gratis) eTwinning-nascholing

  Geef jezelf een boost! De eTwinning-kalender is beschikbaar en biedt tal van mogelijkheden in Vlaanderen en Europa. Of leer je liever online? Gun jezelf dit najaar professionele ontwikkeling en blijf op de hoogte van de trends in het onderwijs.

 • Wedstrijd en labels

  In Vlaanderen kan je een nationaal kwaliteitslabel aanvragen en meedoen aan de eTwinning-wedstrijd. 
  Projecten kunnen niet langer ingediend worden. De uitreiking van de nationale labels en prijzen vond plaats in het najaar.

eTwinning: geen woorden maar cijfers

567022 Leerkrachten
191940 Scholen
73493 Projecten