• eTwinning is de community voor scholen in Europa

  Leerkrachten uit de deelnemende landen gebruiken na registratie de hulpmiddelen om met elkaar in contact te komen, ideeën en praktijkvoorbeelden uit te wisselen, samen te werken in groepen, samen te leren tijdens online leerevenementen en projecten uit te voeren.

 • De nationale kwaliteitslabels 2020 zijn toegekend!

  Ondanks de moeilijke periode, hebben veel leerkrachten zich in 2020 geëngageerd om enkele parels van eTwinning-projecten op poten te stellen.

  En dat wierp zijn vruchten af, want heel wat projecten hebben een nationaal kwaliteitslabel ontvangen.

  Ontdek snel of jouw project erbij zit!

 • #ETWID20 gaat door!

  Ben je gebeten door onderwijs? Wil je jouw leerlingen enthousiast laten samenwerken met een klas in Europa, maar weet je niet goed hoe te starten? Benieuwd naar wat mediawijsheid precies betekent? Heb je nood aan concreet lesmateriaal? Of aan inspiratie om een interessant eTwinning-project op poten te stellen? 

  Houd dan alvast 12 november vrij in jouw agenda. Dan is het namelijk onze eTwinning inspiratiedag.

  Meer info vind je via Nascholingen -> Online.


 • Winnaars eTwinning Awards 2020

  Op 14 oktober werden de fameuze eTwinning Awards uitgereikt aan de winnaars van dit, toch wel speciaal, jaar. En dat vraagt natuurlijk ook om een speciale editie van dit jaarlijks event want alles gebeurde online. Een prijs online overhandigen? Yes, we can!

  Ben je benieuwd welk project als winnaar uit de bus is gekomen? En welke prijs ze precies in de wacht gesleept hebben? Dat ontdek je hier.

  Alvast een dikke proficiat, namens het hele eTwinning-team!

 • Nationale ondersteuningsdienst

  Heb je een vraag over eTwinning, wil je praktische uitleg krijgen over de mogelijkheden van eTwinning of ben je op zoek naar een boeiende invulling voor je pedagogische studiedag? De nationale helpdesk van eTwinning kan jou ondersteuning op maat bieden.

 • Wedstrijd en labels

  In Vlaanderen kan je een nationaal kwaliteitslabel aanvragen en meedoen aan de eTwinning-wedstrijd. 
  De uitreiking van de nationale labels en prijzen vindt plaats in het najaar.

eTwinning: geen woorden maar cijfers

837484 Leerkrachten
211069 Scholen
110542 Projecten