• eTwinning is de community voor scholen in Europa

  Leerkrachten uit de deelnemende landen gebruiken na registratie de hulpmiddelen om met elkaar in contact te komen, ideeën en praktijkvoorbeelden uit te wisselen, samen te werken in groepen, samen te leren tijdens online leerevenementen en projecten uit te voeren.

 • Gevonden!

  Aankondiging nieuwe medewerker

 • Nationale ondersteuningsdienst

  Heb je een vraag over eTwinning, wil je praktische uitleg krijgen over de mogelijkheden van eTwinning of ben je op zoek naar een boeiende invulling voor je pedagogische studiedag? De nationale helpdesk van eTwinning kan jou ondersteuning op maat bieden.

 • Wedstrijd en labels

  In Vlaanderen kan je een nationaal kwaliteitslabel aanvragen en meedoen aan de eTwinning-wedstrijd. 
  De uitreiking van de nationale labels en prijzen vindt plaats in het najaar.

 • eTwinning Belgica 2020 - 19 maart - Brussel

  Op woensdag 19 maart 2020 zou eTwinning Belgica plaatsvinden in Brussel.

  Een beproefd recept voor leerkrachten die willen starten met eTwinning of er al heel ervaren mee aan de slag kunnen. eTwinning Belgica is een goedgevulde dag waarop leerkrachten uit de Vlaamse, Frans- en Duitstalige Gemeenschap bij elkaar komen, eTwinning leren kennen en samen aan de slag gaan. Op het eind van de dag kunnen de deelnemers naar huis met een kant-en-klaar project zodat ze de volgende dag hun leerlingen kunnen laten samenwerken met een andere klas in België.

  COVID-19 stak stokken in de wielen van dit kosteloos evenement!

  We kijken samen met onze partners hoe we alles opnieuw kunnen inplannen. Bekijk hieronder alvast het eivolle programma zoals dat voorzien was.

 • #ETWID19

  Vakoverstijgend leren zonder grenzen

  De titel van onze eTwinning inspiratiedag 2019 (#ETWID19) heeft veel leerkrachten doen dromen. Erg veel leerkrachten! Meer dan 120 leerkrachten uit Vlaanderen namen enthousiast deel aan een heel aantal workshops.

  Check onze eventwebsite: bit.ly/ETWID19.

  #ETWID19

eTwinning: geen woorden maar cijfers

801548 Leerkrachten
205618 Scholen
106539 Projecten