• eTwinning is de community voor scholen in Europa

  Leerkrachten uit de deelnemende landen gebruiken na registratie de hulpmiddelen om met elkaar in contact te komen, ideeën en praktijkvoorbeelden uit te wisselen, samen te werken in groepen, samen te leren tijdens online leerevenementen en projecten uit te voeren.

 • #ETWID19

  Vakoverstijgend leren zonder grenzen

  De titel van onze eTwinning inspiratiedag 2019 (#ETWID19) heeft veel leerkrachten doen dromen. Erg veel leerkrachten! Meer dan 120 leerkrachten uit Vlaanderen namen enthousiast deel aan een heel aantal workshops.

  Check onze eventwebsite: bit.ly/ETWID19.

  #ETWID19

 • Nationale ondersteuningsdienst

  Heb je een vraag over eTwinning, wil je praktische uitleg krijgen over de mogelijkheden van eTwinning of ben je op zoek naar een boeiende invulling voor je pedagogische studiedag? De nationale helpdesk van eTwinning kan jou ondersteuning op maat bieden.

 • Wedstrijd en labels

  In Vlaanderen kan je een nationaal kwaliteitslabel aanvragen en meedoen aan de eTwinning-wedstrijd. 
  Projecten kunnen niet langer ingediend worden. De uitreiking van de nationale labels en prijzen vond plaats in het najaar.

 • eTwinning Belgica 2019 - 20 maart - Gent

  Op woensdag 20 maart 2019 vond eTwinning Belgica plaats.

  Een beproefd recept voor leerkrachten die willen starten met eTwinning of er al heel ervaren mee aan de slag kunnen. eTwinning Belgica is een goedgevulde dag waarop leerkrachten uit de Vlaamse, Frans- en Duitstalige Gemeenschap bij elkaar komen, eTwinning leren kennen en samen aan de slag gaan. Op het eind van de dag kunnen de deelnemers naar huis met een kant-en-klaar project zodat ze de volgende dag hun leerlingen kunnen laten samenwerken met een andere klas in België.

  Lees er meer over.

  Deel je ons enthousiasme nog niet? Bekijk dan maar snel de reactie van een van de deelnemers aan eTwinning Belgica 2018.

eTwinning: geen woorden maar cijfers

751675 Leerkrachten
203099 Scholen
99464 Projecten