DOE MEE

Werk je dit schooljaar aan een eTwinning-project met je leerlingen? Dan kan je tot en met 31 mei het project aanmelden voor de eTwinning Prijzen en het Kwaliteitslabel 2017.
Met een label of prijs geef je zichtbaarheid aan je project en krijg je erkenning voor het werk van je leerlingen.

Bovendien kan je prijzen winnen! In de drie categorieën - innovatie op het gebied van samenwerking, leerinhouden en technologie - krijgt de winnaar telkens 1000 euro.
Dit bedrag mag de klas vrij besteden aan materiaal voor het project. Daarnaast zijn er drie bijzondere prijzen : voor het beste startersproject, voor ‘het gebruik van eTwinning in een (Erasmus +) Partnerschap’ en voor het beste Belgica-project.

Alle eTwinning-projecten die geregistreerd zijn voor 1/04/2017 komen in aanmerking. Of je nu een kort of een langlopend project hebt, met één of meerdere thema(‘s), één of meerdere projectpartners… alle projecten zijn welkom. Het eTwinning-motto is en blijft KISS (Keep it small and simple).

Het project indienen voor de prijzen en het kwaliteitslabel is bovendien eenvoudig. Meld je aan vóór 1 juni via http://bit.ly/wedstrijd_2017.
Wij nemen dan contact met je op.

Aarzel niet en meld je vandaag nog aan. Want je leerlingen verdienen de erkenning! En jij ook.

MEER INFORMATIE
http://www.slideshare.net/etwinning_vlaanderen/etwinning-awards-en-kwaliteitslabels-2017