• eTwinning is de community voor scholen in Europa

  Leerkrachten uit de deelnemende landen gebruiken na registratie de hulpmiddelen om met elkaar in contact te komen, ideeën en praktijkvoorbeelden uit te wisselen, samen te werken in groepen, samen te leren tijdens online leerevenementen en projecten uit te voeren.

 • Wedstrijd en labels

  In Vlaanderen kan je een nationaal kwaliteitslabel aanvragen en meedoen aan de eTwinning-wedstrijd. 
  Projecten kunnen vanaf nu ingediend worden. De uitreiking van de nationale labels en prijzen vindt plaats in het najaar.

 • eTwinning Kick-off

  Op donderdag 5 oktober 2017 zijn alle eTwinners welkom voor de Kick-off 2017 in het VAC in Gent. Het wordt een boeiende dag vol workshops over projectwerking, tools, eTwinning op school, tips & tricks.

  Deze workshopdag staat open voor alle geregistreerde eTwinners en is gratis. Meer info volgt.

 • Maak dit najaar tijd voor een (gratis) eTwinning-nascholing

  Geef jezelf een boost! De eTwinning-kalender is beschikbaar en biedt tal van mogelijkheden in Vlaanderen en Europa. Of leer je liever online? Gun jezelf dit najaar professionele ontwikkeling en blijf op de hoogte van de trends in het onderwijs.

 • Nationale ondersteuningsdienst

  Heb je een vraag over eTwinning, wil je praktische uitleg krijgen over de mogelijkheden van eTwinning of ben je op zoek naar een boeiende invulling voor je pedagogische studiedag? De nationale helpdesk van eTwinning kan jou ondersteuning op maat bieden.

 • eTwinning Belgica

  eTwinning organiseerde op donderdag 9 maart 2017 een workshop in Leuven voor leerkrachten uit de 3 gemeenschappen. Deelnemers konden tijdens deze dag contacten leggen en kregen praktische tips voor het opstarten van een samenwerkingsproject. Je kan zelf steeds een eTwinning Belgica-project met scholen uit de andere gemeenschappen opstarten.

eTwinning: geen woorden maar cijfers

471393 Leerkrachten
179361 Scholen
60025 Projecten